Over Invitec

About

Invitec

HVAC installateur

HVAC-oplossingen met een focus op … jou!

Alles draait om jou….

Jouw woning. Jouw leven. Jouw budget.

Op basis van deze drie elementen stellen we de beste HVAC-oplossingen op maat voor.

Altijd met de ideale balans tussen comfort en energie-efficiëntie.

Transparantie, duidelijkheid en betrouwbaarheid vormen de rode draad in onze service. Vanaf ons eerste contact en prijsvoorstel tot na de realisatie.

Kwaliteitboven alles ...

Invitec wil iedereen de kans geven om te gaan voor HVAC-oplossingen van topkwaliteit. Wij kiezen uitsluitend voor verwarming, ventilatie, airco, sanitair en warmtepompen van A-merken met een bewezen staat van dienst.

De installatie gebeurt door ervaren techniekers, met oog voor detail. Zo ben je zeker van betrouwbare technieken die het waardebehoud van je woning garanderen.
Nu en in de toekomst.

... ook in onze service

Ook voor onze service is alleen het allerbeste goed genoeg. We luisteren, analyseren en leggen je duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn. Het is de basis van een aangename verstandhouding en van resultaten die 100% voldoen aan je verwachtingen.

We doen wat we beloven en gaan voor elke klant tot het uiterste. Onze getrainde installateurs hebben jarenlang ervaring en zorgen voor een plaatsing volgens de regels van de kunst.

Wil jij ook de beste HVAC-oplossing?

Onze waarden

Vakmanschap

Meer info

Kennis en expertise doet ons excelleren. Ons vakmanschap is het gevolg van de jarenlange ervaring van ons, onze leveranciers en onze partners

Uitmuntendheid

Meer info

We focussen op deskundigheid en topresultaten in alles wat we doen. Steeds bereid om die extra stap te zetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Enthousiasme

Meer info

Enthousiasme drijft ons elke dag vooruit. We doen wat we graag doen. Onze passie en motivatie voedt onze wil om iedereen de best mogelijke HVAC-oplossingen aan te bieden.

Vertrouwen

Meer info

Eerlijkheid, transparantie en wederzijds vertrouwen zijn de fundamenten van onze samenwerking met klanten, leveranciers, werknemers en partners

Flexibiliteit

Meer info

We houden niet vast aan onze eigen ideeën, maar staan open voor die van anderen. Wijk jij graag af van de standaard? Dan zorgen wij voor een high-end oplossing met doorgedreven functionaliteiten

Service

Meer info

Voor onderhoud en snelle service kan je op Invitec rekenen

onze missie

“Het is onze missie om de woning van iedereen zo comfortabel en energie-efficiënt mogelijk te maken. Dat doen we door de allerbeste HVAC-oplossingen op maat te ontwerpen en installeren.”

Het team

Koen

Zaakvoerder

Michael

Zaakvoerder

Maarten

Projectleider

Phaedra

ADMINISTRATIEF ASSISTENT