Invitec Logo
Langerode 17
3460 Bekkevoort
016/88.55.51

AIRCO

Genieten van een koele woning is niet langer een luxe

Ongetwijfeld ervaar jij hetzelfde. We worden steeds meer geconfronteerd met hogere zomertemperaturen. De klimaatverandering is hieraan niet vreemd. Soms wordt je woning zo warm dat het onaangenaam wordt waardoor verkoeling aangewezen is.
Maar zou dat de enige reden mogen zijn om een airco in je woning te overwegen?
Neen toch. Er zijn zoveel andere redenen waarom een airco bij je thuis een meerwaarde is.
Laten we een paar voorbeelden aanhalen:
  • Je werkt mogelijk steeds meer in je home office.
  • Als je van dagtaak terugkomt heb je dikwijls al een hele dag kunnen genieten van een aangenaam geklimatiseerde werkvloer. Natuurlijk wil je dat aangenaam gevoel ook thuis.
  • Of misschien net niet en zou je het geweldig vinden wanneer je thuiskomt om in een aangenaam geklimatiseerde woonkamer of slaapkamer te vertoeven.
  • Mogelijk heb je tijdens een mooie zomerdag zwetend je hobby uitgeoefend. Zalig als je thuis even kan verkoelen.
  • ...

Er zijn gegarandeerd nog meer redenen waarom verkoeling geen overbodig comfort is. Is het dan niet logisch dat je ook thuis van verkoeling moet kunnen genieten? Jawel toch.

Airco is dus geen luxe meer. Het is een uitbreiding van jouw comfort die jij absoluut verdient. Het is evenwel belangrijk dat je toekomstige airco installatie kritisch en deskundig wordt benaderd.

Ben je aan het bouwen of aan het renoveren is het raadzaam om tijdens de werken alle nodige leidingen reeds te voorzien. Dit zorgt ervoor dat alle leidingen mooi zijn weggewerkt. Natuurlijk kan je in een bestaande woning eveneens airco installeren. In dat geval is het moeilijker om alle leidingen onzichtbaar weg te werken. Dan is het belangrijk om de installatie zo mooi mogelijk te integreren. Laat je daarom adviseren door onze specialisten. De medewerkers van Invitec zoeken samen met jou naar de best mogelijke oplossingen.

Vandaag biedt airco een hele scala aan oplossingen en afwerkingsmogelijkheden. Tenslotte worden er toestellen in je interieur voorzien die meestal zichtbaar zijn. Gelukkig hebben de fabrikanten de laatste jaren stevig geïnvesteerd in tal van binnentoestellen die perfect een plaats verdienen in je woning. Zo kan je kiezen uit standaard toestellen of designtoestellen die bovendien in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Of heb je liever toestellen die onzichtbaar worden opgesteld. Ook daar bestaan mooie oplossingen voor.

Onze medewerkers geven je graag de nodige duidelijke uitleg bij alle mogelijkheden en begeleiden je graag bij de keuze van de aircotoestellen.

Vraag je offerte
Wil jij ook genieten thuis in alle comfort en rust?

Vertrouw op de aircospecialist

Een airco voorzien vergt meer dan even een toestel laten dimensioneren en plaatsen. Elk ruimte moet voorzien zijn met het toestel met de juiste specificaties. Daarvoor dienen een aantal parameters in acht te worden genomen. De efficiëntie, het te bieden comfort en het energieverbruik dient voor elke ruimte juist in kaart te worden gebracht.

De esthetische integratie van de binnen- en buitentoestellen alsook het leidingentracé vraagt kritische aandacht. Tenslotte zal het deel uitmaken van je woning voor de komende jaren.

Daarom spenderen we liever wat meer tijd aan jouw project om van jou een tevreden klant te maken.

Een energie-efficiënte airco. Kan dat wel?

Energie-efficiënte airco

Zeker weten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bestaan er energie-efficiënte airconditioning systemen die weinig energie verbruiken. 

En dat is niet alles. Airco’s kunnen kunnen sowieso ook verwarmen. Ze zijn dus ideaal om je ruimte snel op te warmen wanneer nodig.

vertrouw op de airocspecialist

De dimensionering en installatie van een airconditioning systeem is werk voor specialisten. Het vereist een nauwkeurige opmeting van de ruimtes en een gedetailleerde technische analyse.

Wij hebben jarenlang ervaring in de selectie en montage van airco's.
Vraag je offerte

Wil jij ook een energie-efficiënte airco?

Langerode 17
3460 Bekkevoort
016/88.55.51
info@invitec.be
www.invitec.be
Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf
ENREF 00384
BE 0500.603.736
Ma. 
09:00u - 17:00u
Di.
09:00u - 17:00u
Wo.
09:00u - 17:00u
Do.
09:00u - 17:00u
Vr.
09:00u - 17:00u
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Zon- en feestdagen gesloten