Invitec Logo
Langerode 17
3460 Bekkevoort
016/88.55.51

SANITAIR

Meer dan functionele voorzieningen.
Een bron van rust en ontspanning

Je badkamer, doucheruimte en andere sanitaire inrichtingen dragen voor een groot stuk bij aan je gevoel van comfort. Het zijn meer dan functionele voorzieningen. Ze zijn een bron van rust en ontspanning.

Wij denken mee over de beste inrichtingen en de beste technieken voor je badkamer. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen.

Want je behoeften veranderen doorheen de tijd.
Vraag je offerte
De beste functionele voorziening voor je sanitair?

Badkamer op maat

Het aanbod aan sanitaire toestellen en technieken is quasi eindeloos. Gelukkig maar, want zo vind je zeker de juiste oplossingen voor jouw badkamer. Helemaal op maat van je level en je budget.
Op basis van je behoeften, selecteren we samen de juiste sanitaire toestellen en plaatsen we de sanitaire ruwbouw in de vloer en wanden. Zo maken ze van jouw badkamer de ultiemen plaats om heerlijk te relaxen. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.
De combinatie van onze deskundige ervaring en onze betrouwbare leveranciers is jouw garantie op de badkamer van je dromen.
Praktisch , comfortable en klaar voor de toekomst.
Maak een afspraak
Kom langs voor meer informatie

Warm sanitair water

Je wil op elk moment kunnen beschikken over warm sanitair water. Voor een snelle douche of een lekker lang bad. Zonder dat je minuten moet wachten alvorens het water echt heet is. 

Wij helpen jou om slimme keuzes te maken. Niet alleen voor je comfort, maar ook voor je portemonnee. Samen gaan we voor energie-efficiënte oplossingen met een zo laag mogelijk energieverbruik. Zo geniet je nog meer van het gebruik van je badkamer.

Combiketel

Een combiketel kan sanitair warm water aanmaken via het doorstroomprincipe. Hierbij wordt warm water aangemaakt bij gelijktijdige afname. 

Wil je vermijden dat het water plots koud wordt terwijl je staat te douchen? Dan plaats je best ook een voorraadvat. Zo kunnen er op hetzelfde moment grotere hoeveelheden warm water worden verbruikt. 

Warmtepomp

Net zoals bij een combiketel kunnen sommige warmtepompen voor de verwarming ook warm sanitair water aanmaken. Daarvoor is er een voorraadvat nodig waarom het warm water wordt opgeslagen. Die zijn beschikbaar in verschillende formaten: 200 liter, 300 liter, ... 

Onze experten helpen jou om de juiste keuze te maken. Zowel op vlak van comfort als wat betreft energie-efficiëntie. 

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler gebruikt de warmte-energie uit de lucht om via een compressortechnologie warm water aan te maken. Deze technologie zorgt voor een veel lager energieverbuik in vergelijking met een elektrische boiler. 

Een warmtepompboiler is ideaal wanneer een elektrische boiler wordt vervangen of in combinatie met een lucht-lucht warmtepomp voor de verwarming van je woning.

Zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt de energie van de zon om warm water aan te maken. De zonnecollectoren op het dak capteren de zonnewarmte en gebruiken deze energie om water op te warmen. 
Een zonneboiler wordt vaak gecombineerd met een warmtepomp of een CV-ketel. Wanneer de zon afwezig is, zal de CV-ketel of de warmtepomp als back-up dienen om sanitair warm water te garanderen. 

Vragen over de werking en het rendement van een zonneboiler?

neem contact op
Langerode 17
3460 Bekkevoort
016/88.55.51
info@invitec.be
www.invitec.be
Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf
ENREF 00384
BE 0500.603.736
Ma. 
09:00u - 17:00u
Di.
09:00u - 17:00u
Wo.
09:00u - 17:00u
Do.
09:00u - 17:00u
Vr.
09:00u - 17:00u
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Zon- en feestdagen gesloten