Invitec Logo
Langerode 17
3460 Bekkevoort
016/88.55.51

HVAC Installateur

OVER INVITEC

Alleen thuis ben je écht … thuis.
In alle comfort. In alle rust.

Comfort in je woning wordt in grote mate bepaald door je verwarming, ventilatie, koeling en sanitair.
Rust wordt hoofdzakelijk bepaald door je overtuiging dat je woning is uitgerust met de best mogelijke installatie.
Beeld je eens in dat je deze twee cruciale elementen kan combineren bij de keuze en installatie van je technische installaties van je woning. Dat zou toch mooi zijn, niet? Invitec is gespecialiseerd in de selectie, het ontwerp en de plaatsing van verwarming, warmtepompen, airconditioning, ventilatie en sanitair. Wij helpen je hiermee graag verder.
Samen met jou zoeken we naar de beste oplossingen op maat van je woning en je verwachtingen. Gaat het om een kleine installatie of om totaal-oplossingen voor je woning, onze ervaren specialisten staan voor je klaar met duidelijk en betrouwbaar advies. Daarbij zoeken wij steeds naar de juiste balans tussen comfort en de energie-efficiëntie van je installatie.
Vraag je offerte
Wil jij ook genieten thuis in alle comfort en rust?

HVAC-oplossingen met een focus op ... jou!

Alles draait om jou.
Jouw woning. Jouw leven. Jouw Comfort...

Deze 3 elementen vormen steeds de rode draad om je de beste oplossingen voor te stellen voor jouw verwarming, airco, ventilatie en sanitair. Het maakt niet uit of het over een kleine installatie gaat of over totaaloplossingen voor je ganse woning. Invitec past steeds deze 3 kernwaarden toe voor haar klanten.

De technische installaties zijn immers meer dan ooit zeer belangrijk geworden. Het bepaalt je levenskwaliteit en de behagelijkheid die je ervaart in je woning. Maar het gaat verder dan dat. In deze tijden van klimaatverandering en beperking van energieverbruik word je verplicht ook hiermee ernstig rekening te houden. Het waardebehoud van je woning wordt in de toekomst immers mede hierop afgerekend. Daarom is het belangrijk je deskundig te laten adviseren.
Een HVAC oplossing voor jou ?
Vraag je offerte

Kwaliteit

Boven alles :

Invitec wil iedereen de kans geven om te gaan voor HVAC-oplossingen van topkwaliteit. Wij kiezen uitsluitend voor verwarming, ventilatie, airco en warmtepompen van A-merken met een bewezen staat van dienst.
De installatie gebeurt door ervaren techniekers, met oog voor detail. Zo ben je zeker van betrouwbare technieken die het waardebehoud van je woning garanderen. 
Nu en in de toekomst! 

... ook in onze

service:

Kwaliteit behelst ook een onberispelijke na-service op korte en lange termijn. De samenwerking tussen leveranciers van A-merken en installateur vertaalt zich in de zorgeloosheid van een steeds goed werkende installatie.
Langerode 17
3460 Bekkevoort
016/88.55.51
info@invitec.be
www.invitec.be
Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf
ENREF 00384
BE 0500.603.736
Ma. 
09:00u - 17:00u
Di.
09:00u - 17:00u
Wo.
09:00u - 17:00u
Do.
09:00u - 17:00u
Vr.
09:00u - 17:00u
Za.
Gesloten
Zo.
Gesloten
Zon- en feestdagen gesloten